Over ons

Frank Holl

Personeel Amfico F. Holl

Frank is de oprichter van de onderneming. Met zijn kennis en kunde die hij heeft opgedaan bij de Hogeschool van Amsterdam, ING, Sibbing en andere financiële functies, geeft hij altijd het advies wat de relatie nodig heeft. 

Dankzij Frank en zijn ondernemend vermogen is Amfico doorontwikkeld tot waar het nu staat. “Relatie is koning en wij proberen het zo makkelijk mogelijk voor ze te maken.”

Rick Staal

Personeel Amfico R. Staal

Rick is de drijvende kracht achter Amfico. Met zijn expertise ten aan zien van de boekhouding houdt hij iedereen binnen het bedrijf scherp. Van jongs af aan is Rick meegegroeid met het bedrijf. 

Dankzij Rick en zijn oog voor precisie wordt elke administratie grondig gecontroleerd. “Kwaliteit gaat boven kwantiteit.”

Michiel Zwart

Personeel Amfico M. Zwart

Michiel is een betrokken adviseur die verder kijkt dan enkel het fiscale. Met zijn ervaring als belastingadviseur wordt Amfico versterkt in de breedte en in de diepte.
Dankzij Michiel halen onze relaties fiscale voordelen die bij hun situatie passen. “Het verzorgen van de jaarrekening, bijbehorende aangiften en uitgebreide fiscale advisering doe ik uiteraard graag en goed voor onze relaties.”

Jens van Daalen

Personeel Amfico J. van Daalen

Jens is de knappe kop in ons midden. Met een verleden bij de Jong & Laan accountants is er veel kennis opgedaan. Hij studeert ook aan de Universiteit van Utrecht waar hij bezig is met zijn Banking & Finance master. 

Dankzij Jens zijn moeilijke financiële vragen niet te stellen bij Amfico. Weet hij ze dan toch niet, stuurt hij ze door als casus naar één van zijn professoren. 

 

Jur van der Heijden

Personeel Amfico J. van der Heijden

Jur probeert zijn werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, dit valt goed samen met zijn bedrijfskundige achtergrond. Met zijn kennis over Excel en mogelijke koppelingen tussen verschillende systemen is hij een aanwinst voor Amfico.

Zo kijkt hij ook wat er anders kan binnen de processen om dit gemakkelijker en sneller te laten verlopen. Niet alleen voor Amfico maar ook voor onze relaties. “Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?”

Tim van Kommer

Personeel Amfico T. van Kommer

Tim, net klaar met zijn MBO en stroomt door naar HBO waar hij de opleiding accountancy gaat volgen op de HAN in Nijmegen. Tim begon als stagiair bij Amfico en is uitgegroeid tot een vaste waarde.

Met zijn kersverse diploma op zak verwerkt hij met precisie de input van alle administraties. Leergierig als hij is zien wij hem uitgroeien tot een volwaardig accountant.

Neem gerust contact op voor meer informatie!